Kinderopvang Schanulleke | info@kinderopvang-schanulleke.be

Slaapcoach

<b>Slaapcoach</b>In onze kinderdagverblijven werken we samen met verschillende mensen, eigen huisarts, kinesist, apotheek en nu ook met een slaapcoach.

Zie hieronder meer informatie van de slaapcoach "Lise"


Ik ben Lise, vroedvrouw en slaapcoach met een grote passie voor de allerkleinsten.
Tijdens mijn eerste jaren in het werkveld werkte ik op een intensieve prematuren afdeling. Hier leerde ik de noden van een baby herkennen en hoe hierop te reageren. Na ongeveer 4 jaar, verhuisde ik naar de materniteit en prematuren afdeling in Zottegem. Door mijn passie voor slaap, rust en ontwikkelingsgerichte zorg ontwikkelde ik, na 10 jaar werkervaring en 6 jaar verdere uitdieping, mijn eigen methode, The Sleep Code.
The Sleep Code is een flexibel programma dat aangepast wordt aan de noden van jullie kapoen en jullie situatie. Deze aanpak is bedoeld voor kindjes die onrust, spanning en extreem huilgedrag vertonen en in het bijzonder voor kapoenen met slaapproblemen.
Het is een aanpak waarbinnen we vooral inzetten op bewust opvoeden, met aandacht voor de verwachtingen die passend zijn voor de leeftijd van het kind. Dit wordt samen gevoegd met wetenschappelijk onderbouwde informatie over slaap, bewezen troostmethodes en een begeleiding op maat.
De manier van werken binnen de slaapcoaching sluit zo mooi aan bij de manier van opvoeden in Schanulleke dat ik waarschijnlijk niet moet uitleggen dat Els, het Schanullekesteam en ik het erg goed met elkaar konden vinden!
Op deze manier kom ik me dus al even aan jullie voorstellen en wie weet zien we elkaar snel... Bij Schanulleke of bij jou thuis.

Leuk je te leren kennen,
Vele slaapgroetjes,
Lise

Groetjes,
Lise Dullaerts
De baby Slaapcoach
www.debabyslaapcoach.com
0472/47.76.86

Scroll naar Boven